Project Description

Ruim 60 golfers gingen vrijdag 6 september 2019 De Kroonprins in Vianen verkennen, velen voor het eerst. De jaarlijkse golfdag van de stichting vrienden was dit jaar dus te gast op deze nieuwe baan tussen de A27 en het Merwedekanaal. Het bleek een uitdagende ervaring te zijn. Een behoorlijk windje, heel veel water dat als een magneet de ballen leek aan te trekken en een flinke wandeling.

De uitdagingen die de baan boodt kon sommigen zeker bekoren, anderen weer wat minder. Waar iedereen wel blij van werd: de uitstekende catering in de baan, de mooie natuur en de regen…. die niet kwam! Ondanks alle voorspellingen hebben we het de hele middag droog gehouden. Mede daardoor kon iedereen mooi op tijd binnen zijn voor de borrel en het heerlijke diner daarna.

Nog nagenietend van die ene mooie slag over het water of balend van de gemiste put vertrok iedereen weer huiswaarts. En wie op tijd was kon daar met enig geluk verder genieten van de Nederlandse doelpunten tegen onze buurtjes.

Hopelijk allemaal tot volgend jaar!

Hieronder een overzicht van foto’s. Om de foto’s te ‘downloaden’ naar uw PC of laptop, klikt u ‘dubbel’ op de betreffende foto. Door vervolgens de  ‘rechtermuisknop’ te gebruiken kunt u kiezen voor ‘afbeelding opslaan als’ en de foto opslaan op uw PC, laptop of mobiel.

Tekst:  Leon van Esseveldt, Fotografie: Fred Foeken