Op 15 december vorig jaar werd in restaurant “de Betuwe” een groots gala feest georganiseerd door BIZ (Betuwe in Zaken) in samenwerking met het Sterrenfonds en de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland.

Het doel van deze benefietavond was om geld in te zamelen voor kinderen van Sterrenfonds en oncologische patienten van ziekenhuis Rivierenland.

De jaarlijkse lampjesactie “Verlicht het leven”, in 2015 voor kanker patiënten, was net gestart en de opbrengst mocht geheel ten goede komen aan deze lampjesactie.

Ruim 225 personen waren in gala kleding naar het genoemde restaurant gekomen om te genieten van een keur van bekende Nederlandse artiesten zoals bijvoorbeeld Anita Meyer en Janus.

Presentatrice Lieke van Lexmond praatte de muzikale en tong strelende avond aan elkaar in de volledig in gezellige winterse kerstsfeer omgetoverde dinerzaal.

Tijdens een veiling, in de loop van de avond, werd door het feestelijk geklede publiek goed geboden op schilderijen en diverse kunstvoorwerpen, designmeubels etc.

Ook kon men voor 100 euro verrassingsballonnen doorprikken, die boven de tafels waren opgehangen.

Het werd een werkelijk onvergetelijke avond met een ongekende netto opbrengst van maar liefst 20.000 euro. voor de goede, eerder genoemde, doelen!

In oktober j.l. mocht Wouter de Baat voorzitter van de Vrienden de prachtige cheque en lang verwachte cheque van 10.000 euro in ontvangst nemen tijdens een BIZ bijeenkomst uit handen van de voorzitter van BIZ Wim van Baal.

Aan een ieder, die zijn of haar steen of steentje heeft bijgedragen aan deze BIZ Sterrenfonds/St. Vrienden benefietavond, ongelooflijk veel dank voor alle inspanningen die geleid hebben tot dit prachtige resultaat!