Bijzonder moment met een bijzondere sponsor.

Dat sponsoring voor de Vrienden op tal van manieren kan worden ingevuld bewijst Els de Feijter uit Geldermalsen. Medio 2013 stuurde Els een brief aan de Vrienden van het ziekenhuis met daarin de vraag of ze met haar zelf gebreide babyslofjes iets kon betekenen voor de stichting.

Hierop volgde een gesprek waarin gezocht werd naar mogelijkheden om de babyslofjes te verkopen.

Hoofddoel van Els was om van de verkoop zoveel mogelijk geld over te houden voor de stichting, als zijnde haar uitgekozen goede doel!

Nu worden er in het ziekenhuis Rivierenland per jaar ruim 1300 kinderen geboren op de kraamafdeling. Dus moest er een mogelijkheid geboden worden om de slofjes te kunnen verkopen.

Het “puur Betuwe” winkeltje in de centrale entree van het ziekenhuis werd gevraagd of zij een kleine ruimte ter beschikking wilden stellen en of ze de slofjes in hun assortiment wilden opnemen.

Er werd een rekensommetje gemaakt. Zo moest er bijvoorbeeld wel b.t.w. berekend gaan worden i.v.m. de verkoop van in het winkeltje.

Els wilde slechts een zeer kleine vergoeding om haar wol te kunnen kopen, waardoor we met elkaar op het mooie netto bedrag voor de stichting uitkwamen van 2,50 euro.

Het motto “Vele kleintjes maken een grote” is hier inmiddels letterlijk van toepassing!

De stichting is dus bijzonder blij dat Els op deze manier haar “slofje” bijdraagt en hoopt dat zij

nog tot in lengte van jaren haar prachtige babyslofjes mag breien voor heel veel babyvoetjes!

Heeft u naar aanleiding van dit initiatief van Els misschien ook een idee om de Stichting Vrienden te ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op!