Project omschrijving

Wat een zonovergoten dag was het op die 5e juni. Heerlijk weer aan de ene kant maar aan de andere kant ook wel weer zeer tropisch warm. We mopperden natuurlijk niet en genoten er van om buiten te zijn om een balletje te slaan op de golfbaan in Zoelen. Daar was natuurlijk ook dit jaar weer onze traditionele golfdag ten behoeve van de patiënt van het ziekenhuis Rivierenland.

De deelnemers waren in opperbeste stemming; lekker aan het eind van de week 18 holes golfen. Samen met collega’s, relaties en/of vrienden genieten van elkaar, het zomerweer en……. de golfsport. Zelfs een gemiste put of een bal in het water kon de pret niet drukken.

Als organisatie deden we ons uiterste best om alle deelnemers van het nodige eten en bij dit hete weer vooral drinken te voorzien. Gelijk even een praatje maken, fotootje nemen en weer verder. Zo gleed de tijd voorbij en was de heerlijke middag al weer ten einde. Natuurlijk was het ook vooral heel gezellig onderling en werden er veel verhalen uit de oude doos gehaald.

De dag was echter niet af voordat we hebben genoten van een heerlijk diner. De winnaars smaakten het allemaal vanzelfsprekend nog beter, nadat ze hun mooie prijzen in ontvangst hadden mogen nemen.

Toen de nacht naderde vertrok iedereen zeer voldaan huiswaarts. Al met al een prima verlopen dag met de patiënt van het Ziekenhuis Rivierenland als winnaar, want de jaarlijkse Vrienden golfdag is er voor de patiënt!

Hieronder een overzicht van foto’s. Om de foto’s te ‘downloaden’ naar uw PC of laptop, klikt u ‘dubbel’ op de betreffende foto. Door vervolgens de  ‘rechtermuisknop’ te gebruiken kunt u kiezen voor ‘afbeelding opslaan als’.