Vrienden

BEDANKT VRIENDEN VAN ZIEKENHUIS RIVIERENLAND

De projecten van Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland zijn mogelijk dank zij de steun van een groot aantal Vrienden. Dat zijn zowel bedrijven, fondsen, serviceclubs als particulieren. Iedereen heel hartelijk dank!

Onze grote dank gaat uit naar:

Van Helden Relatiegeschenken

Van Helden Relatiegeschenken heeft tasjes geschonken voor de goody-bags van de Donateursdag op 15 november 2019.

Website: vanhelden.nl

Link Drukwerk en Reclameuitingen heeft reclameborden geleverd voor promotie van de Lampjesactie 2019.

Website: Link-maurik.com

Raphael Drent

Een zichtbare bijdrage van fotograaf Raphaël Drent. Op 1 november 2019 heeft hij voor de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland een prachtige fotoserie gemaakt. Deze foto’s vindt u terug op deze website en op onze Facebookpagina.

Website: fotodrent.nl  

Rabobank west betuwe

Rabobank West Betuwe organiseert elk jaar de campagne ‘Een Aandeel in de Betuwe.’ In mei 2019 heeft Stichting Vrienden Ziekenhuis Rivierenland een financiële bijdrage mogen ontvangen uit deze campagne.

Website: Rabobank-West-Betuwe.nl

Niacet

Op 5 september 2018 werd de nieuwe kinderbehandelkamer op de spoedeisende hulp officieel in gebruik genomen. Uniek in deze kamer is de animatie op een van de muren. Het biedt kinderen afleiding op soms nare momenten. Deze animatie-voorziening werd mogelijk gemaakt door de firma Niacet uit Tiel.

Website: Niacet.com

van ijzendoorn marketing advies

Sinds 2016 verzorgt Van IJzendoorn de website en de verzending van e-mail nieuwsbrieven voor St. Vrienden van ZRT. In het najaar van 2019 is de website van St. Vrienden geheel vernieuwd en meer in lijn gebracht met die van Ziekenhuis Rivierenland Tiel. Ook is de website uitgebreid met een online donatiemodule. Van IJzendoorn Marketing Advies is een internetmarketingbureau uit Tiel die zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van websites, webshops, e-mailings en mobiele applicaties.

Website: vanijzendoorn.nl

DEELNEMERS KERSTMARKT

Ook willen wij bedanken de deelnemende kraamhouders van de Kerstmarkt. Zij schenken elk jaar een bepaald percentage van de opbrengst aan de Stichting Vrienden ZRT. Hieronder een overzicht van deelnemers van de laatste editie.

GEJO cycleworld
Theezusje
kado tante
Snelherstel verbeek
arentsen boekhandel
sawatdee spa
Douglas Tiel
Karwei Tiel
Van der Velden Slijterij
Chocoladehuis
Beautiful concept
brownies en downies
daan dansen