Oncologie ziekenhuis Rivierenland Tiel

De Oncologische Dagbehandeling gaat verhuizen. Een nieuwe afdeling waar diagnostiek en behandeling gecentreerd wordt. De nieuwe afdeling moet nog volledig worden aangekleed en ingericht. Stichting Vrienden omarmt dit project en vertelt u er graag meer over:

Gastvrije omgeving voor ontspannen sfeer

Op de oncologisch dagbehandeling worden patiënten voor een dag opgenomen voor een chemo- of immunotherapie. Dit zijn zowel patiënten met uitzicht op genezing en patiënten die een palliatieve behandeling krijgen. Een behandeling brengt voor een patiënt altijd een vorm van stress en spanning mee.

De komende maanden wordt de afdeling verbouwd. De bedoeling is om, net als bij de oude afdeling, de omgeving gastvrij, gemoedelijk en mooi aan te kleden. Onder andere met mooie natuurfoto’s.

Aftrap donaties via verkoop foto’s Ben de Kousemaeker
De aftrap voor dit nieuwe project is gegeven door dhr. Ben de Kousemaeker. Ben heeft het rivierenlandschap in thema’s gefotografeerd. Deze foto’s zijn de komende tijd te zien in een expositie in het ziekenhuis De intense periode waarin zijn vrouw werd behandeld op de oncologische afdeling maakte dat Ben de opbrengst van de verkochte foto’s wil schenken aan dit project. We vinden het een bijzondere actie en hopen op een mooie opbrengst. Wilt u meer informatie over het bestellen van de foto’s, dat kan via bdekousemaeker@hotmail.nl

We hebben ook uw steun hard nodig om dit project te realiseren. Wilt u helpen? Dat kan via een donatie met als oormerk “nieuwe oncologische dagbehandeling” op onze donatiepagina Doneer – Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland (vriendenvanzrt.nl)