Project omschrijving

Het was een drukte van belang op zondagmorgen de 26e maart bij de inschrijving voor alweer de 6e editie van de genoemde loop. Ruim 300 lopers en wandelaars maakten zich klaar voor de diverse afstanden die waren uitgezet door atletiek vereniging Astylos en hun team. Diverse wandel- en trimroutes rondom ziekenhuis Rivierenland. De RB-loop is inmiddels een begrip geworden en een fantastische mooie afsluiting van de jaarlijkse lampjesactie van de St. Vrienden. Dit jaar mocht Inge Boerma namens alle deelnemers een cheque van maar liefst 1675, – euro aanbieden aan de voorzitter van de Stichting Vrienden, Wouter de Baat.

Het weer zat dit jaar enorm mee vandaar de hoge opkomst met name onder de wandelaars. Als klap op de vuurpijl mocht Wouter de Baat namens Stichting Roparun Nederland het volledige Roparunteam 166 van het ziekenhuis een cheque van 50.000 euro voor het Fonkelfietsenplan en twee workshops voor kankerpatiënten van het ziekenhuis aanbieden. Voor team 166 een geweldige opsteker omdat ze al jaren geld bij elkaar hebben gelopen en hebben gefundraisd voor Roparun Nederland.


Maar zoals gezegd zeggen beelden vaak meer dan woorden.
Vandaar twee linkjes die een leuke impressie geven van de 6e editie van de Roel Boerma loop 2017.
De link met o.a. fotomateriaal: www. roelboerma.nl
De link met bewegende beelden:


Met een speciaal woord van dank aan alle deelnemers! en ………… Atletiekvereniging Astylos, Ingeborg Wever en Inge Boerma, Roparun Team 166 Ziekenhuis Rivierenland o.l.v Petra Sterenberg en de ZOR (ziekenomroep Rivierenland) team Ad van Son en Claudia Rijnvis, geluid en beeld en nog vele anderen, voor en achter de schermen, die ter nagedachtenis aan Roel Boerma met elkaar zorgden voor deze wel heel bijzondere 6e editie!!