Project omschrijving

“Beelden zeggen meer dan 1000 woorden” is een veel gehoord gezegdeVandaar dat we het hier slechts met een kort verslag zullen doen en u bij deze van harte uitnodigen om alle foto’s van onze golfdag te bekijken.

Het was rond klok van 11.00 uur als de eerste golfers zich melden op “het Rijk van Nijmegen” in Groesbeek. Het zonnetje liet zich van zijn beste kant zien; regen werd niet voorspeld. Bij ontvangst kreeg iedere deelnemer een aantal aardigheidjes uitgereikt, werden de spelregels van deze dag “Texas Scramble” toegelicht, werden email adressen genoteerd, door Monique Nijenhof (alg. bestuurslid Vrienden) en werd men vervolgens uitgenodigd voor de lunch. Rond de klok van 13.00 uur startten de eerste “flights” van de in totaal 17 die zich hadden ingeschreven voor de Vrienden golfdag.

Inmiddels was op de buienradar een heel ander weerbeeld te zien! En niet alleen op de radar! De regen kwam in een vrijwel windstille omgeving loodrecht en gestaag naar beneden en bleef vervolgens dus hangen boven de baan. Gelukkig brachten paraplu’s uitkomst, maar de bal slaan moest toch echt zonder. Kortom iedereen en alles werd nat! Maar ondanks de regen zat de stemming er goed in er werd er gespeeld voor diverse mooie prijzen. Beschikbaar gesteld door van Helden relatiegeschenken en Zijlstra verlichting/kleinmeubelen uit Tiel. Natuurlijk werd er ook gestreden om de hoofdprijs, de sinds vorig jaar ingestelde bronzen “Jan Brienen wisseltrofee”.

In de loop van de middag brak gelukkig toch nog een ietwat waterig zonnetje door.

Uiteraard ook deze keer weer prima catering tijdens de wedstrijd in de baan met diverse frisdranken, haring met uitjes of aardbeien met slagroom! Onder begeleiding van Wouter de Baat en Servaas Jacobs.

Tevens voor Fred Foeken een uitstekend moment, om tussen de versnaperingen, door de diverse teams op de foto vast te leggen voor het “nageslacht”.

Tussen 17.00 uur en 18.00 uur kwamen de teams binnen in het clubgebouw voor een hapje en een drankje waarna de meeste spelers zich opfristen onder de douche voor het avondprogramma.

Rond 19.30 uur stond het barbecue-buffet voor alle deelnemers buiten klaar, maar ook toen werd de regen helaas spelbreker en moest de maaltijd binnen worden opgegeten.

Voor de prijsuitreiking werd door de voorzitter van de Vrienden, Wouter de Baat, iedereen nogmaals bedankt voor hun deelname en door hem nog eens extra toegelicht hoe belangrijk deze jaarlijkse golfdag is voor de Vrienden en dus voor de patienten van Ziekenhuis Rivierenland!

Daarna werd het de hoogste  tijd voor de prijsuitreiking. Deze keer door mede organisator Coen Kurz verricht samen met Marlinde de Vos, secretaris van de Vrienden.

Heel veel blije gezichten en mooie prijzen voor diverse teams waaronder deze mooie en handige reiskoffertjes,
uitgereikt door Marlinde de Vos en Coen Kurz, links op de foto.

Aan het einde van deze geslaagde dag mocht het team “Bierman” ,van gelijknamig advocatenkantoor uit Tiel, de schitterende bronzen “Jan Brienen wisseltrofee” persoonlijk ontvangen uit handen van Rita Brienen, die zelf ook mee speelde deze dag (zie foto aan de bovenzijde van deze pagina).

Tot slot nogmaals een woord van dank aan alle deelnemers voor hun bijdrage en alle organisatoren die samen deze Vrienden golfdag weer onvergetelijk wisten te maken!

Hieronder een overzicht van foto’s. Om de foto’s te ‘downloaden’ naar uw PC of laptop, klikt u ‘dubbel’ op de betreffende foto. Door vervolgens de  ‘rechtermuisknop’ te gebruiken kunt u kiezen voor ‘afbeelding opslaan als’ en de foto opslaan op uw PC of laptop.